Sajtóközlemény

2018. január 16.

A Hevesi Járásbíróság a mai napon gyorsított eljárásban a 2018. január 14. napja óta őrizetben lévő S. J. vádlottat rablás bűntette miatt három év börtönbüntetésre és három év közügyektől eltiltásra ítélte.

2018. január 16.

A Hevesi Járásbíróság a mai napon gyorsított eljárásban a 2018. január 14. napja óta őrizetben lévő A. R. vádlottat lopás vétsége miatt nyolcvan nap elzárása ítélte.

2017. december 20.

A Füzesabonyi Járásbíróság B. Á. I. rendű vádlottat ittas járművezetés vétsége miatt 750.000,- forint pénzbüntetésre ítélte, és egy év hat hónapra a közúti járművezetéstől eltiltotta. A bíróság B. Z. II. rendű vádlottat járművezetés tiltott engedésének vétsége miatt 320.000,- forint pénzbüntetésre ítélte.

2017. december 15.

Az Egri Járásbíróság K. Zs. I. rendű vádlottat társtettesként elkövetett tiltott állatviadal szervezésének bűntette és állatkínzás bűntette miatt egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette. A bíróság a II. rendű, a III. rendű, a IV. rendű, az V. rendű és a VI.

2017. december 15.

Az Egri Törvényszék K. I-né. I. rendű vádlottat folytatólagosan és társtettesként elkövetett sikkasztás bűntette és folytatólagosan és társtettesként elkövetett hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt nyolc év börtönbüntetésre és nyolc év közügyektől eltiltásra ítélte. A bíróság a II. rendű vádlottat hét év nyolc hónap, a III.

2017. december 5.

Az Egri Törvényszék fiatalkorú B. R. vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt egy év fiatalkorúak fogházbüntetésére ítélte, melynek végrehajtását kettő év próbaidőre felfüggesztette. A bíróság megállapította, hogy a fiatalkorú vádlott a szabadságvesztés felfüggesztésének próbaideje alatt pártfogó felügyelet alatt áll.

2017. november 21.

Az Egri Törvényszék a mai napon kihirdetett másodfokú ítéletével az Egri Járásbíróság ítéletét az I. rendű vádlott kivételével a többi nyolc vádlott vonatkozásában megváltoztatta, a kiszabott büntetésüket súlyosította, és H. J. II.

2017. november 21.

A most elfogott és előzetes letartóztatásba került két fiatal gyanúsítottal szemben a Gyöngyösi Rendőrkapitányság előtt rablás bűntette és garázdaság vétsége miatt folyik nyomozás.

2017. november 21.

Az Egri Törvényszék L. J. vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt három év börtönbüntetésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte.

2017. november 14.

Az Egri Törvényszék 2017. november 13-án folytatta a 2016 júniusában meghalt recski csecsemő ügyének tárgyalását. A mai tárgyaláson a törvényszék az előzetes letartóztatásban lévő vádlott vonatkozásában a nyomozás során beszerzett elmeorvos és orvos szakértői véleményt készítő két szakértőt hallgatta meg. A szakértők a nyomozás során előterjesztett szakértői véleményüket fenntartották.