Véradóbarát munkahely az Egri Törvényszék

Az idei adventi véradás már a második volt ebben az évben a törvényszéken. A véradás sikeresen zárult, összesen 41 fő adott vért. A véradók nagy része, mintegy 32 fő az Egri Törvényszék és az Egri Járásbíróság dolgozói, de rajtuk kívül családtagok is eljöttek és voltak első véradók is.

A vért adó kollégáknak és családtagjaiknak ezúton is köszönjük az önzetlen segítséget!

Az Egri Törvényszéken már több éve, rendszeresen, évente két-három alkalommal szervezünk véradást az Országos Vérellátó Szolgálat Egri Területi Vérellátójával és a Magyar Vöröskereszttel együttműködve. Nagyon fontos, hogy ilyen módon is segítsünk az erre rászorulóknak. Az adventi időszak egy remek alkalom arra, hogy beteg embertársainknak vért ajándékozzunk, amely a számukra a legnagyobb és legértékesebb adomány.

Örömmel számolunk be róla, hogy ebben az évben az Országos Vérellátó Szolgálat Véradóbarát munkahely címmel tüntette ki az Egri Törvényszéket. Az elismerést a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat a Budapesten megrendezett véradók napi ünnepségén adta át. Az emléktáblát és oklevelet dr. Hajdúné dr. Ruzsics Gabriella Erzsébet az Egri Törvényszék elnökhelyettese vette át. Az elismerést minden megyében azoknak a cégeknek, vállalatoknak adják, melyek rendszeresen szerveznek munkahelyi véradásokat, és dolgozóikat is arra ösztönzik, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a társadalmi felelősségvállalás ezen formájában.

 

Eger, 2017. december 12.

CsatolmányMéret
3.45 MB