Kiemelkedő eredményt értek el az Egri Törvényszék versenyzői az Országos Pervezetési Verseny Regionális Döntőjén

Az Országos Pervezetési Verseny Regionális Döntőjén büntető ügyszakban bírói szerep kategóriában Dr. Papp-Csertyaszki Melinda, a Hatvani Járásbíróság büntető ügyszakos titkára megnyerte a versenyt, polgári ügyszakban Boldizsárné Dr. Varjú Eleonóra, az Egri Járásbíróság bírósági titkára az előkelő második helyezést érte el.

A 2019. november 6-án tartott büntető ügyszakos pervezetési versenyen bírói szerepkörben az Egri Törvényszéket Dr. Papp-Csertyaszki Melinda, a Hatvani Járásbíróság büntető ügyszakos titkára képviselte. Az Egri Törvényszék segítő csapatát Dr. Bálint Tünde, Dr. Juhász Gabriella, Dr. Magos Andrea, Dr. Pohubi Máté bírósági titkárok és Dr. Bohus Nóra bírósági fogalmazó alkották, akik a Debreceni Törvényszék versenyzője által vezetett tárgyaláson az ügyész, a védő, a vádlott és a tanúk pozícióját töltötték be.

A rendkívül izgalmas és magas szakmai színvonuló versenyt követően az Egri Törvényszék csapata kiemelkedő eredményt ért el. A szakmai zsűri döntése alapján bírói szerep kategóriában Dr. Papp-Csertyaszki Melinda bírósági titkár első helyezést ért el, így ő képviseli majd a régiót az országos döntőben. A csapat kategóriában az előkelő második helyen végzett az Egri Törvényszék csapata. A szakmai zsűri Dr. Magos Andrea bírósági titkár védőként, valamint Dr. Pohubi Máté bírósági titkár tanúként nyújtott szereplését külön kiemelte.

Az egri versenyzőket Dr. Schmidt Péter az Egri Törvényszék Büntető Kollégiumának vezetője, és Dr. Puskás Csilla az Egri Járásbíróság büntető bírája készítette fel a versenyre.

A Debreceni Ítélőtáblán polgári ügyszakban 2019. november 5-én tartott megmérettetésen bírói szerepkörben Boldizsárné Dr. Varjú Eleonóra, az Egri Járásbíróság bírósági titkára második helyezést ért el. Az eljárások szereplőit megszemélyesítő csapat tagjai Dr. Farkas Regina, Dr. Jónás Andrea, Dr. Nagy Ildikó, Dr. Deli-Molnár Gábor és Dr. Hepp János bírósági titkárok voltak, akik a harmadik helyen végeztek. A versenyzőket Dr. Tőzsér Lajos az Egri Törvényszék P-G-K-M kollégiumvezetője készítette fel a versenyre.

CsatolmányMéret
2.82 MB