Sajtóközlemény

2018. június 20.

Az Egri Törvényszék fiatalkorú N. R. Gy. I. rendű vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt két év fiatalkorúak börtönbüntetésére ítélte, melynek végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette, és megállapította, hogy a fiatalkorú vádlott a próbaidő alatt pártfogó felügyelet alatt áll. A törvényszék N. Sz. J. II.

2018. június 15.

2018. június 14-én folytatódott az Egri Járásbíróságon az „unokázós csalók” ügyében indított büntetőeljárás.

2018. június 11.

Az Egri Törvényszék a mai napon meghozott elsőfokú ítéletével az előzetes letartóztatásban lévő G. M. vádlottat gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétsége és halált okozó testi sértés bűntette miatt hét év börtönbüntetésre és nyolc év közügyektől eltiltásra ítélte.

2018. június 5.

Az Egri Törvényszék a hatályon kívül helyezés folytán lefolytatott megismételt eljárásban az I. rendű, a II. rendű és a III. rendű vádlottakat az ellenük emelt emberölés bűntettének és csoportosan elkövetett kifosztás bűntettének vádja alól bizonyítottság hiányában, míg a IV.

2018. május 30.

A Hatvani Járásbíróságon a mai napon megkezdődött annak a három vádlottnak a büntetőügye, akiket az ügyészség csoportosan elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével és súlyos testi sértés bűntettével vádol.

2018. május 25.

Az országban először az Egri Törvényszék felújított épületében van lehetőség a VIKI projekt keretében kialakított távmeghallgatási eszközök használatával bírósági meghallgatások, tárgyalások tartására. Az Egri Törvényszék a mai napon a sajtó képviselői számára a távmeghallgatással kapcsolatos tájékoztató programot szervezett, melyet Dr. Nyiri Beáta az Egri Törvényszék Elnöke nyitott meg. Dr.