Sajtóközlemény

2020. február 28.

Jogszabályváltozás folytán 2020. március 1. napjától a bíróság vagy a gyámhatóság által hozott, kiskorú gyermek és különélő szülője, nagyszülője vagy más kapcsolattartásra jogosult személy közötti kapcsolattartásra vonatkozó határozatban foglaltak megszegése esetén a kapcsolattartás végrehajtását a bíróságtól lehet kérni.

2020. február 25.

Az Egri Törvényszék Sz. A. vádlottat emberölés bűntettének kísérlete miatt kettő év hat hónap börtönbüntetésre és három év közügyektől eltiltásra ítélte.

2020. február 24.

Az Egri Törvényszék a letartóztatásban lévő O. T. vádlottat közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt hat év fegyházbüntetésre és hét év közügyektől eltiltásra ítélte.

2020. február 17.

Az Egri Törvényszék fiatalkorú J. R. vádlottat súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, társtettesként elkövetett lopás vétsége és lopás vétségének kísérlete miatt nyolc hónap fiatalkorúak fogházbüntetésre ítélte, melynek a végrehajtását egy év hat hónap próbaidőre felfüggesztette, és megállapította, hogy a fiatalkorú vádlott a próbaidő alatt pártfogó felügyelet alatt áll.